Ga naar inhoud

Lederwaren en hoeden fully handmade fashion

Meulemans is een 100% Belgisch label. Alle handtassen en hoeden worden ontworpen en volledig met de hand gemaakt in België. Doordat de accessoires allemaal handgemaakte producten zijn, heb je steeds een uniek stuk. Van elk model zijn er bovendien slechts enkele exemplaren beschikbaar.

Het hele jaar door komen er regelmatig nieuwe modellen bij in het assortiment. Op deze manier ben je niet gebonden aan het winter- en zomerseizoen om nieuwe spullen te spotten, maar vind je altijd weer iets nieuws.
 

Handtassen worden enkel gemaakt uit kwaliteitsleder, gaande van rundsleder, over suède tot struisvogelleder. Ook exotische leders zoals roggeleder en palingleder kun je in het assortiment terugvinden.
Ook hoeden kun je in verschillende materialen terugvinden. Zowel winterse hoedjes uit bijvoorbeeld vilt en velours, als zomerse strohoeden, luchtige plateautjes en fascinators.

Er zijn hoeden en handtassen te vinden voor elke gelegenheid: accessoires voor dagelijks gebruik, maar ook eyecatchers om je feestoutfit compleet te maken.
Heeft u een speciaal verzoek? Dan kan u via mail met al uw vragen bij ons terecht.